Inför sommarsäsongen 2020 har Pampas Marina tillsammans med Västerviks Kommun möjliggjort en strandpromenad som löper genom hela marinans område. Strandpromenaden knyter samman en helt ny stadsdel som nu tar form. Vi räknar med att strandpromenaden kommer att stå klar till sommaren.

Inom Pampas Marinas verksamhetsområde kommer vi att möjliggöra en utbyggnad av piren för byggnation och försäljning av fler Aquavillor. Arbeten med nya landfästen för flera nya bryggor pågår för fullt och innebär att vi under säsongen 2020 får leva med att markområdet inte helt är färdigställt. Det utökade antalet brygg platser innebär att vi kan erbjuda många fler och mycket fina brygg platser nästa år. Vi kommer att ha en vågbrytare som möjliggör för ett antal långskeppsplatser. Allt det här går att boka redan nu!

Ett helt nytt centralt beläget, flytande servicehus med faciliteter såsom WC, dusch, bastu och gemensamhetslokal för eventuell bokning av fester eller firande av födelsekalas eller annat kommer att finnas på plats inför säsongen 2021. En ny båttvätt, båtlyft och en ny miljöstation kommer också att byggas och stå färdig till nästa säsong. Hur gärna vi än vill så kan vi inte genom det här informationsbrevet delge den fulla visionen om hur marinan kommer att ta form, men vill ni så är ni välkomna in till oss, så kan vi visa och prata mer.  Vi sticker ut hakan och redan inför den här säsongen kan vi alltså erbjuda er eller kanske någon ni känner nya båtplatser vid nya bryggor till sommaren 2021.

Väl mött och trevlig båtsäsong önskar personalen på Pampas Marina.